28 sept | ALV ledenvergadering & Moorsterveld

ALV Ledenvergadering 2021
dinsdag 28 sept 2021 | 19:30-21:00 | Het Groene Huis, Amersfoort

De ALV hielden we dit jaar op dinsdag 28 september in het Groene Huis in Amersfoort. We hielden de ALV kort, zodat we voldoende tijd hadden om met elkaar bij te praten, en onze eerste wetenswaardigheden vanuit het Moorsterveld te delen.

1. Algemene Ledenvergadering – Agenda, financieel verslag en de andere stukken bij de vergadering zijn per mail toegestuurd. Lees hier het Jaarverslag 2020.
  2. Moorsterveld – Alle werkgroepen zijn actief met de natuurinventarisatie in het Moorsterveld. Wat hebben we al gezien? Welke opvallende dingen kunnen we al met elkaar delen? Elke werkgroep vertelde een paar bijzonderheden, met een overzicht door Theo Klink. In het voorjaar als alle deelverslagen klaar zijn volgt natuurlijk nog een avond met uitgebreidere presentaties.
  3. Tot slot was er gelegenheid om verder met elkaar bijpraten, onder het genot van iets te eten en te drinken.

Vacature: het bestuur zoekt versterking. Theo van de Water neemt eind dit jaar afscheid van het bestuur. Daarom zoeken we 1 of 2 extra mensen die (een beetje) tijd en energie willen steken in activiteiten voor onze afdeling. Ideeën zijn er genoeg. Lijkt het je wat, of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Theo of een van de andere bestuursleden.

Theo van de Water, Arie van den Bremer, Casper Bottemanne en Marian Marseille (Bestuur 2020/2021) en Ank Latté (Ledenadministratie)